MUĞLA İL MEM ARGE

2024 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) Başvuru Süreci

2024 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programına (SOGEP) ilişkin proje hazırlık süreci Güney Ege Bölgesi (Aydın, Denizli, Muğla) için başlatılmıştır. Bölgemizde yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla aşağıda sunulan öncelikler doğrultusunda projelerin geliştirilmesi, sosyal sorunların çözümüne katkı sunulması beklenmektedir.
2024 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) Başvuru Süreci

İki aşamalı olarak yürütülecek süreç kapsamında;

1. Aşama: Ön başvuru aşamasında proje fikrinin ortaya konduğu SOGEP Proje Öneri Formu başvuru sahipleri tarafından doldurularak en geç 16 Şubat 2024 Cuma gününe kadar   https://geka.gov.tr/tr/sayfa/sosyal-gelismeyi-destekleme-programi-sogep adresine   yüklenecektir. 

2. Aşama: Ajansımız tarafından ön değerlendirmeye tabi tutulan ve başarılı değerlendirilen proje teklifleri Başvuru Sahibi kurum ile birlikte Ajansımız koordinasyonunda geliştirilerek Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü onayına sunulacaktır. Program kapsamında olumsuz değerlendirilen projeler ise Ajansın diğer destek programlarında değerlendirilmek üzere proje havuzuna alınacaktır.

Proje başvurusuna ilişkin bilgi almak ve proje geliştirme sürecinde istişare etmek için Ajansımız Program Yönetim Birimi (pyb@geka.gov.tr) ile irtibata geçmeniz önemlidir. Programa ilişkin 2024 yılı usul ve esasları Bakanlık tarafından yayınlandıktan sonra programa ilişkin ayrıntılı bilgilendirme sunumu bu sayfaya yüklenecektir.  

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Emirbeyazıt Mahallesi Dr. Baki Ünlü Caddesi No.12 İç Kapı No.1 Menteşe/MUĞLA - 90 252 280 4800

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.