MUĞLA İL MEM ARGE

2023 Okul Eğitimi Akreditasyonu Konsorsiyum Okullarının 2024 Yılı 3. Grup Hareketlilik Başvuru Sonuçları Belli Oldu

Bilindiği üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz 2021 yılında Okul Eğitimi alanında akredite kurum olmaya hak kazanmış, 2022 yılında Okul Eğitimi Akreditasyonu I. Grup, 2023 yılında ise 2. Grup hareketliliklerini tamamlamıştır.
2023 Okul Eğitimi Akreditasyonu Konsorsiyum Okullarının 2024 Yılı 3. Grup Hareketlilik Başvuru Sonuçları Belli Oldu

Okul Eğitimi Akreditasyonu 3. Grup hakkında;

Okul Eğitimi Akreditasyonu 3. grubumuzun yurtdışı hareketlilik faaliyetleri Nisan 2024 tarihinde başlayacak olup Kasım 2024 tarihinde tamamlanacaktır.

 Okul Eğitimi (SCH) 3. Grup okullarımızı görmek için tıklayınız.

Okul Eğitimi hareketliliği yönetici ve öğretmen hareketlilik faaliyetlerinden faydalanmak için 33 akreditasyon ortağı okul arasından 30 tanesinde görevli 177 yönetici ve öğretmen başvuruda bulunmuştur. Yapılan başvuruların her biri Akreditasyon Bireysel Başvuru Modülü aracılığı ile 2 farklı uzman tarafından değerlendirilmiştir. Toplamında 19 uzman aktif olarak görev almıştır. Yapılan değerlendirme sonucunda katılımcı puanları ilçe, okul bazında puan üstünlüğüne göre sıralanmış ve puan üstünlüğünün yanı sıra daha önceden yurt dışı eğitim faaliyetlerine katılmayan idareci/öğretmen başvurularına öncelik tanınmıştır.Okul bazlı kontenjan sıralaması sonucuna göre ise 65 idareci ve öğretmenimiz yurtdışı hareketliliklere katılmaya hak kazanmıştır.

Okul Eğitimi hareketliliği  öğrenci hareketlilik faaliyetlerinden faydalanmak için 21 akreditasyon ortağı okul (Ortaokul ve Lise) arasından 19 tanesinde öğrenim gören 61 öğrenci başvuruda bulunmuştur. Yapılan değerlendirme sonucunda öğrenci puanları okul bazında puan üstünlüğüne göre sıralanmış ve okul bazlı kontenjan sıralaması sonucunda 50 öğrencimiz yurtdışı hareketliliklere katılmaya hak kazanmıştır.

Okul Eğitimi Akreditasyonu 3. Grup Hareketlilik listesi ve muhtemel planı görmek için tıklayınız.

 ÖNEMLİ NOT: Yeşil pasaport almaya hakkı bulunan idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin ivedilikle yeşil pasaport başvurusunda bulunması rica olunur. Yeşil pasaport hakkı bulunmayanların ek açıklama ve duyuru yapılana kadar herhangi bir pasaport işlemi başlatmaması rica olunur. Bu kişilerin pasaport başvuru işlemleri VALİLİK OLURU sonrasında yapılacaktır.

Tüm başvuru sahiplerine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü

ARGE Birimi

 DİĞER BELGELER (Eski Yayınlar)

Okul Eğitimi I. grubumuzun yurtdışı hareketlilik faaliyetleri çoğunlukla tamamlanmış olup Temmuz 2022 tarihinde sona ermiştir. Okul Eğitimi I. Grupta yer alan okullarımızın akreditasyon faaliyetlerinden yararlanma durumlarını gösterir tablo için tıklayınız.

Akreditasyon ilçe yararlanma durumlarını (Okul Sayısı) görmek için tıklayınız.

Okul Eğitimi Akreditasyonu 2. Grup tamamlanan Hareketlilik listesi ve muhtemel planı görmek için tıklayınız.

Emirbeyazıt Mahallesi Dr. Baki Ünlü Caddesi No.12 İç Kapı No.1 Menteşe/MUĞLA - 90 252 280 4800

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.